DE SIGER

Dette er udtalelser fra nogle af vores kunder og publikationer, de har lavet. Dette er et link til videnskabelige publikationer, som er blevet publiceret, hvor de har brugt KLONK Image Measurement:

UDSAGN

“Jeg brugte Klonk Image Measurement som en løsning til at måle polylinjer i rødderne af (Arabidopsis thaliana) planter til et stresseksperiment, hvor forskellige ting som salt blev introduceret og væksten blev registreret ect. De voksede lodret i et agarosegelmedium i en petriskål, og jeg havde brug for en dybdemåling og ledte efter noget mere præcist end en standard lineær metrisk lineal. Jeg var i stand til at scanne petriskålene med planterne forseglet indeni for en nøjagtig måling, mens jeg bibeholdt et sterilt miljø, gennem hele vækstcyklussen åbne billedet i Klonk, og mål derefter, når det passer mig. Derefter blev disse data sat i excel og tegnet til sammenligning med kontrollen for vækst af rødderne. Jeg arbejdede som frivillig praktikant for et genetikforskningslaboratorium ved University of New Mexico (med PhD Olga Pontes-teamet), lille interfererende RNA (siRNA), der styrer DNA-methylering, (slår dele af DNA’et til og fra) relateret til kræftforskning i dyr og tørkeresistent landbrug. Min mening om Klonk er, at det er en fantastisk måleløsning og er meget nem at bruge, jeg var glad for at have fundet den. Den lette version tillod dig ikke at “gemme som” et billede, der viser målelinjerne, men jeg tror, ​​du skal købe den funktion. Fortæl teamet tak for at lave et godt og nyttigt program til laboratoriet, jeg vil anbefale det, og bestemt gøre det, når noget som dette er nødvendigt.”

Jeff Kurtz – Forsker – Chloroplast

“Jeg er meget glad for KLONK Image Measurement Light-softwaren. Jeg bruger det til at måle forskellige dimensioner af planter (sand længde i modsætning til højde, bredde og filialoverflade) i min forskning om biopolymer eps-stoffer. Evnen til at beregne overfladeareal er til stor gavn for mine studier.”

Tom Larson MD – Larson Growth Industries – “Grønnere videnskab og bedre resultater.”

“Da jeg ledte efter et program på internettet til at måle billeder, fandt jeg “KLONK Image Measurement Light”. Jeg var overrasket over dens enkelhed! Det var præcis, hvad jeg havde brug for for at måle omkreds, diameter og areal af udvalgte dele inden for et foto. Det bedste af det hele er, at de leverer et program af meget høj kvalitet til billedmålinger, som er tilgængeligt til download og brug uden omkostninger. Jeg anskaffer mig nu den videnskabelige version. Jeg anbefaler stærkt KLONK!”

Maria Lúcia de Bustamante Simas, Ph.D. – Lektor, Visuel Perception Laboratory, LabVis-UFPE – Institut for Psykologi, CFCH – Federal de Pernambuco University

“Det, jeg gjorde, var at tage et billede af nogle sår, hvor jeg placerede en lineal tæt på såret, og derefter målte størrelsen af ​​såret med KLONK-softwaren. Jeg fik det til at virke uden problemer, og jeg havde ikke brug for nogen instruktioner. Så softwaren er brugervenlig. Jeg anbefaler at måle sårstørrelser på regelmæssig basis. Det burde gøres meget mere, end det er gjort i dag.” 

Arne Langøen, formand for Norwegian Woundcare Association (NIFS)

”Jeg har brugt KLONK Image Measurement Central som et måleapparat til at evaluere og dokumentere ændringer i sårstørrelser ved behandling af kræftsår. Softwaren har givet mig mulighed for at evaluere effekten af ​​behandlingen ned til mm2 præcision af sårstørrelser, og jeg har derved kunnet arbejde med stor præcision. Softwaren har endvidere givet mig mulighed for at få et overblik over sårforløbet med grafer, der beskriver udviklingen af ​​fx graden af ​​nekrotisk væv over tid. Funktionaliteten af ​​softwaren har været i overensstemmelse med mine behov, og jeg har været tilfreds med at bruge den både som et værktøj til klinisk brug og i forskning.”

Betina Lund-Nielsen, Ph.D Forskningssygeplejerske / projektleder, onkologisk afdeling, Rigshospitalet København

PUBLIKATIONER

Birmingham Universitetshospital, England

Bergmannsheil Universitetshospital, Germany