DE SIER

Dette er uttalelser fra noen av våre kunder og publikasjoner de har gjort. Dette er en lenke til vitenskapelige publikasjoner som er publisert der de har brukt KLONK Image Measurement:

UTTALELSER

“Jeg brukte Klonk Image Measurement som en løsning for å måle polylinjer i røttene til (Arabidopsis thaliana) planter for et stresseksperiment der forskjellige ting som salt ble introdusert og veksten ble registrert ect. De vokste vertikalt i et agarosegelmedium i en petriskål, og jeg trengte en dybdemåling og så etter noe mer presist enn en standard lineær metrisk linjal. Jeg var i stand til å skanne petriskålene med plantene forseglet inni for en nøyaktig måling samtidig som jeg opprettholder et sterilt miljø, over hele vekstsyklusen åpne bildet i Klonk, og mål deretter når det passer meg. Deretter ble disse dataene koblet til excel og tegnet for sammenligning med kontrollen for vekst av røttene. Jeg jobbet som frivillig frivillig for et genetikkforskningslaboratorium ved University of New Mexico, (med PhD Olga Pontes-teamet), lite forstyrrende RNA (siRNA) som styrer DNA-metylering, (skru av og på deler av DNA) relatert til kreftforskning i dyr og tørkebestandig landbruk. Min mening om Klonk er at det er en flott måleløsning og er veldig enkel å bruke, jeg var glad for å ha funnet den. Den lette versjonen tillot deg ikke å “lagre som” et bilde som viser målelinjene, men jeg antar at du må kjøpe den funksjonen. Fortell teamet takk for at du har laget et godt og nyttig program for laboratoriet, jeg vil anbefale det, og absolutt gjøre det når noe slikt er nødvendig.»

Jeff Kurtz – Forsker – Kloroplast

“Jeg liker KLONK Image Measurement Light-programvaren veldig godt. Jeg bruker den til å måle ulike dimensjoner av planter (sann lengde i motsetning til høyde, bredde og filialoverflate) i min forskning på biopolymer eps-stoffer. Evnen til å beregne overflateareal er en betydelig fordel for studiene mine.»

Tom Larson MD – Larson Growth Industries – “Grønnere vitenskap og bedre resultater.”

“Da jeg lette etter et program på internett for å måle bilder, fant jeg “KLONK Image Measurement Light”. Jeg ble overrasket over dens enkelhet! Det var akkurat det jeg trengte for å måle omkrets, diameter og areal av utvalgte deler i et bilde. Det beste av alt er at de tilbyr et program av meget høy kvalitet for bildemålinger som er tilgjengelig for nedlasting og bruk gratis. Jeg anskaffer nå den vitenskapelige versjonen. Jeg anbefaler KLONK på det sterkeste!”

Maria Lúcia de Bustamante Simas, Ph.D – førsteamanuensis, Visuel Perception Laboratory, LabVis-UFPE – Institutt for psykologi, CFCH – Federal de Pernambuco University

«Det jeg gjorde var å ta bilde av noen sår, der jeg plasserte en linjal nær såret, og så målte størrelsen på såret med KLONK-programvaren. Jeg fikk det til å fungere uten problemer, og jeg trengte ingen instruksjoner. Så programvaren er brukervennlig. Jeg anbefaler å måle sårstørrelser med jevne mellomrom. Det burde gjøres mye mer enn det er gjort i dag.» 

Arne Langøen, styreleder i Norsk Sårvernforening (NIFS)

«Jeg har brukt KLONK Image Measurement Central som et måleapparat for å evaluere og dokumentere endringer i sårstørrelser ved behandling av kreftsår. Programvaren har gitt meg muligheten til å vurdere effekten av behandlingen ned til mm2 presisjon av sårstørrelser, og jeg har ved det kunnet jobbe med stor presisjon. Programvaren har videre gitt meg muligheten til å få en oversikt over sårfremdriften med grafer som beskriver utviklingen av f.eks graden av nekrotisk vev over tid. Funksjonaliteten til programvaren har vært i samsvar med mine behov, og jeg har vært fornøyd med å bruke den både som et verktøy for klinisk bruk og i forskning.»

Betina Lund-Nielsen, Ph.D Forskningssykepleier / prosjektleder, onkologisk avdeling, Rigshospitalet København