PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert: 2017/10/23

Digitale målinger («oss», «vi» eller «vår») driver  https://imagemeasurement.com  («nettstedet») og appen for bildemåling («appen»). Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og avsløring av personlig informasjon vi mottar fra brukere av nettstedet og appen.

Vi bruker din personlige informasjon kun for å tilby og forbedre nettstedet. Ved å bruke nettstedet eller appen godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen.

INNSAMLING OG BRUK AV INFORMASJON

Når du bruker nettstedet eller appen vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til navnet ditt (“Personlig informasjon”).

LOGG DATA

Som mange nettstedoperatører samler vi inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker nettstedet vårt (“loggdata”).

Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll (“IP”)-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene på nettstedet vårt du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene og annet statistikk.

I tillegg kan vi bruke tredjepartstjenester som Google Analytics som samler inn, overvåker og analyserer bruken og ytelsen til nettstedet.

KOMMUNIKASJON

Vi kan bruke din personlige informasjon til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være relevant.

SIKKERHET

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolute sikkerhet.

ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Denne personvernerklæringen trer i kraft fra og med 2017/10/23 og forblir i kraft med unntak av eventuelle endringer i bestemmelsene i fremtiden, som vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre personvernreglene våre når som helst, og du bør sjekke disse personvernreglene med jevne mellomrom. Din fortsatte bruk av tjenesten etter at vi har lagt ut endringer i personvernreglene på denne siden vil utgjøre din bekreftelse på endringene og ditt samtykke til å overholde og være bundet av de endrede personvernreglene.

Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg enten via e-postadressen du har gitt oss, eller ved å plassere en fremtredende melding på nettstedet vårt.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.