FORTROLIGHEDSPOLITIK

Sidst opdateret: 2017/10/23

Digitale målinger (“os”, “vi” eller “vores”) driver  https://imagemeasurement.com  (“webstedet”) og billedmålingsappen (“appen”). Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, vi modtager fra brugere af webstedet og appen.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til at levere og forbedre webstedet. Ved at bruge webstedet eller appen accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

INDSAMLING OG BRUG AF OPLYSNINGER

Mens vi bruger vores websted eller app, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til dit navn (“Personlige oplysninger”).

Log Data

Ligesom mange webstedsoperatører indsamler vi oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores websted (“Logdata”).

Disse logdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokol (“IP”)-adresse, browsertype, browserversion, siderne på vores websted, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid brugt på disse sider og andre Statistikker.

Derudover kan vi bruge tredjepartstjenester såsom Google Analytics, der indsamler, overvåger og analyserer brugen og ydeevnen af ​​webstedet.

KOMMUNIKATION

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller salgsfremmende materialer og andre oplysninger, der kan være relevante.

SIKKERHED

Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet, eller metode til elektronisk lagring, er 100 % sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

ÆNDRINGER TIL DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik træder i kraft 2017/10/23 og forbliver i kraft, undtagen med hensyn til eventuelle ændringer i dens bestemmelser i fremtiden, som vil træde i kraft umiddelbart efter at være blevet offentliggjort på denne side.

Vi forbeholder os retten til at opdatere eller ændre vores privatlivspolitik til enhver tid, og du bør tjekke denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum. Din fortsatte brug af Tjenesten, efter at vi har lagt eventuelle ændringer til privatlivspolitikken på denne side, vil udgøre din anerkendelse af ændringerne og dit samtykke til at overholde og være bundet af den ændrede privatlivspolitik.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne fortrolighedspolitik, giver vi dig besked enten via den e-mailadresse, du har givet os, eller ved at placere en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os.